Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Četvero stranih košarkaša i košarkašica Jollyja, Amerikanci Akid McLaine, Italee Lucas i Dymond Simon, te Srbin Edi Sinadinović, tijekom jutra policija je privela na Prekršajni sud u Šibeniku jer nisu imali dozvole za boravak i rad u Hrvatskoj, te im prijeti novčana kazna i, najvjerojatnije,  izgon iz Hrvatske. Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare sportski direktor KK Jolly Nenad Bubrić kazao je kako su odmah po angažiranju spomenutih stranaca pokrenuli postupak za ishodovanje radnih dozvola, ali, istaknuo je, ta procedura predugo traje. Dodao je i kako je sve ovo djelo nekog iz grada, odnosno, lokalne sredine.

– Ako je ovo slučajnost i mi smo samo prvi na redu, odnosno, ako će sada početi češljanje i drugih klubova, onda u redu, neka mi budemo prvi, ali čini mi se da je ovo usmjereno isključivo protiv našeg kluba, da je sve ovo instruirano. Znamo i od koga – kazao je Bubrić.

Međutim, prema nekim informacijama, iz kluba navodno uopće nije pokrenut postupak za ishođenje radnih dozvola. Što je istina, i tko će na koncu odgovarati za sramotu koju je nanesena klubu, gradu i općenito hrvatskoj košarci (jer koji će stranac nakon ovog htjeti doći igrati u Hrvatsku), tko je kriv što je četvero mladih sportaša privedeno poput kriminalaca, saznat ćemo, nadam se, uskoro.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.