Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Jučer je na Croatia Boat Showu upriličena zajednička promocija novina Aktual, Business.hr, Šibenski tjednik i IŠ. Dva najkvalitetnija šibenska novinska izdanja prezentirali su Joško Živković, direktor tvrtke Šibenik Media i Antonija Radić, urednica rubrike „Mamma Mia“ u Šibenskom tjedniku, gdje je i redovna kolumnistica. Aktual i Business.hr predstavljao je direktor marketinga Goran Ružić. Ovaj iznimno posjećen događaj odvijao se pod pokroviteljstvom Trussardija, a raskošni catering osigurao je restoran Zrno soli.

Koliko je bilo zanimanje posjetitelja Croatia Boat Showa za ovu prezentaciju, dokazuje i podatak da su tiskovine razgrabljene, a podijeljeno je i nekoliko godišnjih pretplata na Šibenski tjednik, čiji su čelni ljudi ostvarili iznimno dragocjene kontakte te dobili značajan feedback čitatelja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.