Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Cesta Podi-Dubrava danas je i službeno otvorena. Prometnicu koju se čekalo godinama otvorili su šibensko-kninski župan Goran Pauk i gradonačelnik Ante Županović. Cesta je duga 4.2 kilometra, radovi su koštali 6,7 milijuna kuna koje je u iznosu od 75 posto financirala Županijska uprava za ceste, a ostatak Grad Šibenik.

Prilikom svečanog otvorenja naglašeno je kako će novotvorena prometnica uvelike olakšati poslovanje gospodarstvenicima koji posluju na Podima. Župan je poručio kako se ne smije odustati niti od povezivanja poduzetničke zone i autoceste.

– Apeliram da se nastavi započeto, spoj Poda i autoceste. Glavni projekt tog cestovnog čvora je gotov, a treba nastaviti lobirati preko naših saborskih zastupnika da taj projekt uđe u program Hrvatskih autocesta ove godine – poručio je Pauk.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.