Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Najbolja sportašica u Šibensko-kninskoj županiji u 2011. godini je košarkašica Jolly JBS Antonija Mišura, dok je najbolji sportaš Ivan Zoričić iz Karate kluba Drniš. Iza sobom su ostavili Antoniju Radić iz Atletskog kluba Knin i plivačicu Luciju Jurković Periša, odnosno Antu Palabru iz Malonogometnog kluba Kijevo Knauf i košarkaša Matu Mrvu.

Laureati u kategoriji najbolja ženska i muška momčad su košarkašice Jolly JBS i veslači Veslačkog kluba Krka, dvojac sa kormilarom. Treće mjesto u kategoriji najbolji ženski sastav osvojile su članice Rukometnog kluba Knin, drugo šibenske plivačice iz Plivačkog kluba. Što se muškog sastava tiče, treće mjesto osvojili su momci iz KK Jolly Jadranska banka, a drugo mjesto pripalo je malonogometašima Kijevo Knaufa.

33 SPORTSKE NADE

U Gradskoj vijećnici dodijeljena su priznanja za 33 mlade nade županijskog sporta, a nagrade su uručene i zaslužnim sportskim djelatnicima Srećku Živkoviću, Zoranu Zoričiću, Draženu Lasiću te Mili Petkoviću.

Nagradu za sportsko dostignuće dobio je Vinko Orozić iz Kluba sjedeće odbojke Oluja ’95 iz Knina.

Šibensko-kninski župan Goran Pauk zahvalio se svim sportašima i sportašicama te je istaknuo kako je Županija u ovoj godini, baš kao i u lanjskoj, za potrebe sporta izdvojila dva milijuna kuna. Ispred sportskih laureata svima se zahvalila prelijepa Antonija Mišura koja je svojim kolegama poželjela još jednu uspješnu sportsku godinu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.