Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ostavka pročelnice Ureda gradonačelnika Ane Gojanović Rakić bila je jedna od tema današnje sjednice šibenskog parlamenta. Vijećnika Ivicu Poljička zanimalo je funkcionira li uopće Ured gradonačelnika budući da ga je odlučila napustiti pročelnica Gojanović-Rakić koja je svoj posao tijekom više mandata različitih političkih opcija obnašala profesionalno.

– Postoji osnovana sumnja da je odbila suradnju jer nije željela postupati po nalogu SDP-a. Volio bih biti demantiran s ove govornice – kazao je Poljičak kojem je odgovorio šibenski gradonačelnik.

– Mislio sam da moja Ana neće biti tema ove sjednice. Kao što znate, ostavku nisam prihvatio, došlo je do određenih nesporazuma, a daljnja događanja ovisit će o onome što ona odluči. Ana je bila moja desna i lijeva ruka – komentirao je gradonačelnik dodajući kako svi pročelnici za svoj rad u gradskoj upravi odgovaraju isključivo njemu, a Gojanović-Rakić i dalje uživa njegovo povjerenje.

Ipak, Županović nije ulazio u razloge zbog čega je dugogodišnja pročelnica odlučila napustiti svoje radno mjesto i koji su to nesporazumi koji su je nagnali da ponudi ostavku.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.