Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Bablje ljeto bliži se svome kraju, prema najavama meteorologa, ovog vikenda očekuje nas zahlađenje. Iako su pojedini prognostičari za šibenski kraj najavljivali jaku ciklonu, čini se, kako će naše područje ostati u toplijem sektoru ciklone, piše portal Šibenik meteo.

– Zahlađenje koje bi trebalo nastupiti prodorom bure u nedjelju bit će slabije, a upitno je da li će najavljeni val hladnoće i snijeg zahvatiti područja s nižom nadmorskom visinom – pišu stručnjaci.

Temperature će se, prodorom bure, početi spuštati u noći na nedjelju kada Šibenik očekuje maksimalna temperatura do 12 °C, a u ponedjeljak od 8 do 10°C.  Najhladnije se očekuje u noći na utorak temperature bi se mogle kretati od 6 do 8°C, u Zagori i niže.

Jačanjem juga, tijekom dana opet bi trebalo zatopliti, no ono će biti kratkog vijeka budući da je za srijedu najavljen dolazak nove ciklone koja će Šibeniku donijeti kišu, jugo i neugodan lebić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.