Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Gradski taksi Šibenik nova je i najjeftinija taksi služba u gradu, koju je nedavno, a nakon pet godina iskustva u prijevozničkim uslugama, otvorila obitelj Zuban. Riječ je o jeftinom prijevozniku koji za cijenu od 20 kuna vrši usluge prijevoza građana na području grada Šibenika, točnije na udaljenostima od pet kilometara. Gradski taksi Šibenik obiteljski je posao Zubanovih, vođenih idejom da svakom stanovniku Šibenika omoguće brz prijevoz koji malo košta, s bilo koje točke u gradu i 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Takva ideja, poučava nas KrševanZuban, voditelj obiteljskog posla, rezultirala je i specifičnim ciljem.

ZAHTJEV ZA DODATNOM DOZVOLOM

– Želimo se pozicionirati u gradu kao vodeća gradska taksi služba koja se ističe uslužnošću, dostupnošću i cijenom – napominje KrševanZuban. Gradski taksi Šibenik zasad ima dva vozila – Opelovmonovolumen sa sedam sjedala, te Renaultovu limuzinu s pet sjedala. No, tvrtka je, otkriva Krševan, upravo predala zahtjev za izdavanje još jedne taksi dozvole, budući da za to postoji realna potreba.

Inače, priča o Zubanovima nije nimalo tipična šibenska priča. Iako vuku korijene iz Primoštena, obitelj Zuban u Šibenik se doselila iz Zagreba. Bilo je to, otkriva Krševan, prije pet godina, kada su u Šibenik stigli u sklopu jednog misijskog kršćanskog programa rada s ljudima,jer su i sami praktični vjernici. I odlučili ostati. S vremenom, kad su se za to stvorile prilike, Zubanovi su pokrenuli vlastiti posao.

GRAD POTENCIJALA

– Najprije smo dobili jednu taksi dozvolu, pa smo pokrenuli posao s dostavom plina, a onda još jednu taksi dozvolu. Kad se posao proširio, i kad smo uvidjeli mogućnost, nedavno smo, uz taxi Zuban, taxi službu usmjerenu na turističku sezonu,izlete i transfere, osnovali i Gradski taksi – navodi Krševan. Kad ga upitate zašto je s obitelji ostao u Šibeniku, gradu koji posljednjih godina bilježi samo slučajeve emigracije, osobito mladih stanovnika, Krševan će odgovoriti kako je to zato što iz dana u dan otkriva kako je Šibenik neotkrivena riznica, grad s ogromnom perspektivom. Ako je suditi prema primjeru obitelji Zuban, tome se ne može proturječiti.

Narudžbe i online

Gradski taksi Šibenik dostupan je 24 sata na dan na broj telefona 099/3232777, ili 022/212029, zahtjevi se zaprimaju i online, putem portala www.sibenik-taksi.net, ili putem facebooka (Gradski taksi Šibenik).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.