Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Mlada Šibenčanka Katarina Bilić, studentica V. godine Stomatološkog fakulteta u Zagrebu napisala je zapažen studentski rad s kojim će sudjelovati na Međunarodnom kongresu istraživanja u stomatologiji CED-IADR u rujnu u Firenci u Italiji.

23-godišnja Katarina se, naime, prijavila na natječaj za najbolji studentski rad iz dentalne medicine te odnijela prvu nagradu. Njezin rad ‘Uloga dentalnih žarišta u etiologiji dermatoloških bolesti’ najboljim je proglasilo povjerenstvo u sastavu prof.dr.sc. Zrinka Tarle, prof.dr.sc. Darko Macan i Dana Sopta dr.med.dent, predstavnica Colgatea.

Skromna Katarina od svog uspjeha nije željela raditi pomamu, pa se jedva dala nagovoriti za izjavu. Tek nam je kratko kazala kako joj je ovo prvi studentski rad te da se veseli odlasku u Firencu i sudjelovanju na Kongresu stomatologa.

kata bilic 2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.