Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tvrtka ‘Šibenik – Gradnja d.o.o’, koja trenutno gradi novu stambenu zgradu na Jamnjaku, donirat će Gradu Šibeniku radove u vrijednosti 380 tisuća kuna za sanaciju objekta djela vojarne na Jamnjaku za potrebe uređenja novog gradskog dječjeg vrtića o čemu je danas gradonačelnik Ante Županović potpisao ugovor, priopćili su iz Gradske uprave.

vrtic jamnjak 1

S tvrtkom ‘Arhikon d.o.o.’ potpisana su još dva ugovora, jedan u vrijednosti 7000 kuna za usluge koordinatora zaštite na radu i drugi  u iznosu od 7. 600 kuna za usluge nadzora gradilišta.

vrtic jamnjak 2

-Primjer je to uspješne suradnje Gradske uprave i privatnih investitora koji ulažu u komunalnu infrastrukturu grada na zadovoljstvo svih građana čije se potrebe na taj način zadovoljavaju – napominju.

Naime, poznato je da je Grad Šibenik zatražio i dobio od Agencije za upravljanjem državnom imovinom (AUDIO) dio prostora bivše vojarne na Jamnjaku za potrebe uređenja dječjeg vrtića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.