Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas u svom uredu brončane veslače, reprezentativce, iz redova Veslačkog kluba ‘Krka’, Jakova Bumbaka i Antonia Čogu i njihovog trenera Milana Radečića. Oni su se vratili s juniorskog europskog prvenstva u Minsku noseći brončanu medalju u osmercu. Treći reprezentativac Josip Laća nije mogao prisustvovati europskom prvenstvu radi pisanja državne mature.

8154-v

8155-v

Predsjednik VK Krka Dražen Crnogača podsjetio je i ovom prilikom da je ovo jedan od najvećih uspjeha šibenskog veslanja i da sustavno treba raditi na zadržavanju mladih u Šibeniku.

8156-n

Gradonačelnik Željko Burić, i sam jedno kratko vrijeme član VK Krka, naglasio je da nema perspektive bez visokoškolskog obrazovanja te da je prioritet osnivanje sveučilišta u Šibeniku. Sport i obrazovanje usko su vezani jer mladi sportaši odlaze u veće gradove na daljnje obrazovanje i tako šibenski sport ostaje bez svojih talenata.

8160-v
Trojici reprezentativaca gradonačelnik je uručio i prigodne poklone.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.