Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

The Fall

Re-Mit

Cherry Red Records

13.05.2013.

Neki bandovi muku muče sa objavljivanjem svojih materijala zatvarajući se u određene kalupe i robujući vlastitoj kreativnosti što kod Mark E. Smitha apsolutno nije slučaj. Ovaj osebujni čudak, koji već 37 godina  uspješno vodi jedan od najinspirativnijih bandova u povjesti glazbe, apsolutno nema problema s tim. Pod imenom The Fall ovo mu je 30 album i što je još zanimljivije ovo je četvrti studijski album koji je snimio sa istom postavom što sasvim dovoljno govori o kompleksnosti karaktera Mark E. Smitha. Sam album je klasični fallovski uradak kakvih smo se već naslušali i onaj kome su The Fall jednom ‘sjeli’ neće se razočarati. Sir William Wray i Hittite Man su dvije stvari koje nešto odskaču od ostatka albuma i opet nam ne daju razloga ne voljeti, na neki čudan način, The Fall.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kte9aAPlKq8[/youtube]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.