Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Vlada Republike Hrvatske  na svojoj je jučerašnjoj sjednici donijela odluku o prijenosu tražbina poreza i drugih dugovanja koje ima Ministarstvo financija prema klubu sa Šubićevca na Grad Šibenik.

-Tražbine Ministarstva financija, koje po osnovi duga Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik, za poreze i druga javna davanja te kamate, a koje na dan 16. kolovoza 2012. godine iznose 54.318.909,53 kune, prenose se na Grad Šibenik – stoji u Vladinoj odluci.

Time su se, naime, stekli svi uvjeti da Hajduk uplati svoj dug za transfer Ante Rukavine na budući račun sportskog dioničkog društva Šibenik.

Zbog nagomilanog poreznog duga, podsjetimo, Vlada je sličnu odluku donijela i lani, no tada su tražbine bile nešto manje. Naknadno je utvrđeno kako je dug i već s obzirom na 4,7 milijuna kuna koje se odnosi na dugovanje Hajduka za Antu Rukavinu.

Vodstvo kluba sa Šubićevca, podsjetimo, uporno je naglašavalo kako će ta cifra pripomoći deblokadi računa i isplati dugova bivšim igračima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.