Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Prva večer Festivala dalmatinske šansone posvećena je ulasku Hrvatske u Eu, a program ispred Katedrale počinje u 21.00 sati. Ulaznica u prodaji više nema.

Na trgu Božidara Petranovića ispred kafića, Giro, Bono i Castello nastupa grupa Gastarbajters, u klubu Azimut glazbu pušta DJ Vlado, a DJ Kolektiv Šibenski kanal još jedan petak zabavlja goste vine bara Vino&Ino najboljom indie glazbom. Svi počinju u 21.00 sati, a ulaz je slobodan.

Na Brodarici u beach baru Fjaka od 21.30 sati svira grupa Libar, a ulaz se ne naplaćuje. U Vodicama je održava Truss festival na kojemu sviraju Mjesni Odbor, Mangora, Teški Osjećaji i Gelipteri. Festival na vodičkoj rivi počinje u 21.00 sati, a ulaz je besplatan. U caffe baru Crni U Tisnom od 22.00 sati glazbu će puštati DJ Chuby, ulaz je slobodan.

U Aurori se održava Yacht Week Party, program počinje u 23.00 sati , a ulaz se naplaćuje 30 kuna u pretprodaji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.