Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Porezna je uprava pozvala poduzetnike koji imaju porezni dug da zahtjev za njegovo reguliranje mogu podnijeti do 23. rujna, a sukladno Zakonu o naplati poreznog duga uzrokovanog gospodarskom krizom.
U Poreznoj podsjećaju da je obrazac zahtjeva za pravne i fizičke osobe objavljen na webu Porezne uprave, a može se podići i u njezinim ispostavama, a obveznike pozivaju da se radi reguliranja plaćanja duga jave u nadležnu ispostavu.
Na listi poreznih dužnika, objavljenoj u srpnju na internetskim stranicama Ministarstva financija, pravnih osoba koje državi pojedinačno duguju više od 300.000 kuna poreza i doprinosa nalazilo se ukupno 5.248 poduzeća, čija su ukupna dugovanja oko 8,76 milijardi kuna.
Na popisu fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost, tj. obrtnika, koji državi duguju više od po 100.000 kuna, bilo je 10.543 obrta, a njihov dug iznosio je 3,79 milijardi kuna.

Izvor:Dnevno.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.