Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Humanitarnim turnirom “Srcem za Niku” koji je održavan od 18. do 25. kolovoza, na kojem je sudjelovalo 20 ekipa te uz velik odaziv publike prikupljeno je 15000kn.
Kroz zanimljiv sadržaj i veselu igru do finala su stigle ekipe “Čićmirko i sinovi” i “Ljuljaj”.
Za ekipu “Čićmirko i sinovi” nastupali su Žarko,Goran i Josip Živković.
A za ekipu “Ljuljaj” nastupali su Dinko Živković,Ante i Marijan Mrša.
Rezultatom 21:12 slavila je ekipa “Čićmirko i sinovi” poslije čega je nastala velika fešta uz živu glazbu do ranih jutarnjih sati.
-Zahvaljujemo svim sudionicima kao i svima ostalima koji su pokazali veliko srce i odazvali se na bilo koji način-poručuju organizatori.
Naš veliki čovjek velikog srca Meho Suljić,glavni organizator humanitarnog turnira i ove godine je bio idejni i glavni pokretač turnira u balotama.

Podsjetimo, trogodišnjoj Niki Strikoman iz Zatona kraj Šibenika 14. veljače dijagnosticiran je zloćudni tumor na mozgu, ependymoma anaplasticum.  Operirana je, ali oporavak nije izvijestan. Mora na skupo liječenje u Švicarsku,

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.