Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U ponedjeljak, 29. rujna na Dan grada Šibenika i blagdan sv. Mihovila Šibenčane i njihove goste, na najljepšoj pozornici Jadrana, ugostit će šibenska glazbena obitelj Dedić.

Zajednički nastup Arsena, Gabi i Matije dati će presjek 40 godina rada Arsena Dedića i Gabi Novak kroz retrospektivu pojedinačnih i zajedničkih uspješnica uz klavirsku pratnju sina Matije Dedića.

Koncert obitelji Dedić, koja zajedno posjeduje preko 60 glazbenih albuma, predstavit će Arsena kroz sinergiju pjesnika i kantautora, Gabi kao prvu damu hrvatskih šlagera i Matiju, jednog od naših najnagrađivanijih pijanista i jazz glazbenika.  Zajedno će izvesti neponovljive evregreene:  „Pamtim samo sretne dane“, „Ni ti, ni ja“, „Kuća za ptice“,  „Moderatto cantabile“, „Vino i gitare“, „Kuća pored mora“, „Tvoje nježne godine“, „Sve sto znaš o meni“ i mnoge druge.

Ulaznice za koncert obitelji Dedić, od danas se po pretprodajnoj cijeni od 100kn mogu kupiti  na blagajnama Tvrđave sv.Mihovila, u Muzeju grada Šibenika, u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na www.eventim.hr, kao i u odabranim turističkim agencijama:

  • Nik d.o.o: poslovnica Šibenik – A. Šupuka 1, poslovnica Vodice – Artina 1, poslovnica Primošten – Trg Stjepana Radića 1, poslovnica Tisno – I. Vodopije 1;
  • Kompas – Stube Ivana Lukačića 3, Šibenik;

Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 120kn.

 Poseban kontingent VIP ulaznica smještenih u sektoru B (najbolja mjesta), njih točno 79 prodavati će se po cijeni od 150kn. Kupnja ovih ulaznica moguća je jedino na blagajnama Tvrđave sv. Mihovila, od petka 5. rujna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.