Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Miran, tiha, ne prehladna ne pretopla noć, baš kako i pristoji za Dana grada Šibenika na pozornici kaštela sv. Mihovila, zaštitnika grada. Naravno, uz odličan koncert obitelji Dedić, bio je tu Arsen, supruga mu Gabi Novak, te najmlađi član trija, Matija na klaviru. Šibenčani su shvatili da do idućeg ljeta nema više tvrđave, pa su pohrlili i napunili tribine do zadnjeg mjesta, iako smo sigurni da bi u velikom broju na koncert udruženih Dedića došli bilo gdje.

arsen4

– Ja sam već onako, kako se po šibenski kaže, pa na noge, sad sam još kantautor samo za oko kuće, po vrtlu, nisam više za po polju- rekao je na početku koncerta Arsen, otpjevao Tvoje tijelo, moja kuća, te prepustio palicu Gabi i Matiji.

arsen1

-Imam malu virozu, ali izdržat ća ja to, sve za moje Šibenčane- rekla je Gabi, te nanizala Vino i gitare, Nadu, Ono sve što znaš o meni, On me voli na svoj način, a publika je bila sve zapaljenija, iako nije bilo baš uhvatiti ritam uz jazz klavirsku svirku Matije Dedića.

arsen10

Opet izlazi Arsen, oduševljen velikim pljeskom publike, ali ipak je napomenuo da ga, kao umjetnika, svačiji tuđi uspjeh bode u srce. U šali, naravno. Zaredali su Amigo, Djevojka iz moga kraja i još brdo Arsenovih hitova, a pri kraju koncerta trio Dedić je stvarno to i postao, nekoliko uspješnica izveli su u kompletnom obiteljskom aranžmanu.

arsen7

Ne mogu se oteti dojma da bi Natali Dizdar morala malo više pohoditi koncerte Arsena i Gabi, glas ima, ali takvu interakciju između izvođača i publike poput Dedićevih ni u natruhama. Šteta, Natalin koncert mogao je biti isto tako intenzivan kao i Dedićevih večeras.

arsen6

arsen8

arsen3

arsen9

Sv. Mihovile, ljetna pozornico, vidimo se dogodine!

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.