Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Sex & the City!!  Dame sa slike neodoljivo stilom podsjećaju na slavne “cure” iz istoimenog filma i serije. Njih pet ovaj broj, zasjest će na broj  jedan ‘Top 5’ ŠT-a. Ako malo analizirate cijelokupnu fotografiju, možete primijetiti da svih pet dama ima svoj stil, koji vjerodostojno nosi. Sve su različite i ‘svoje’. Neka vam 2015. bude ovoliko lijepa i skladna:)

snajper1
Tako ja to zamišljam jednog dana… Oni su lijepi i usklađeni dočekali svoju starost i dostojanstveno je nose! Meni preostaje da se divim, jer ova fotografija priča priču… Divni ste!!

snajper2

 

Poželjela sam vaše plavo krzno imati u ormaru! Zapravo, s njim ste me osvojili. Je li sastavni dio ovratnika od kaputa ne mogu ocijeniti, ali ako i nije, može postati upotrebljiv zaseban detalj! Torba je samo još jedan pokazatelj da netko s puno ukusa i stila potpisuje ovu kombinaciju. Savršeno!

snajper3

 

Presretna sam što su kožne suknje raznih krojeva ponovo postale IN. Pa se onda dogodi da Šibenikom možete sresti mladu curu i na trenutak pomisliti da ste u Londonu! Urođen osjećaj za sklad! Samo jedna sugestija; zlatni lanac skinuti s torbe ili ga umetnuti untar torbe. Imate ručku! I to će onda biti TOP!

snajper4

Od ukupno pet izdvojenih fotografija, kao ‘TOP 5’ ŠT-a, ovaj put su svoje mjesto zaslužile i dvije fotografije s mladim curama. Diže li se to napokon ljestvica mlađe populacije na modnom nebu našeg Šibenika? Zaista bih voljela da je tako, jer u ovom gradu živi puno primjera od kojih bi se moglo naučiti. Bravo cure!

snajper5

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.