Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Sanacijski upravitelj OB Šibenik dr. Ante Županović nakon dva dana, na naše traženje, reagirao je na slučaj koji je uzdrmao šibensku bolnicu, a o čemu je Šibenski portal pisao u srijedu. Podsjetimo, riječ je o optužbama obitelji 75-godišnje LJ.Z. koji prozivaju liječnike da je njihova majka upala u komu jer joj osam dana od njezine hospitalizacije nisu napravili CT pregled glave.

Reakciju glavnog i odgovornog u šibenskoj bolnici, dr. Županovića, od kojeg smo tražili odgovor na naše pitanje smatra li je da je u navedenom slučaju došlo do propusta u liječenju, čekali smo dva dana. Odgovor koji smo dobili složen je u dvije suhoparne rečenice.

‘Po osnovi prigovora obitelji  bolesnice pokrenut je uobičajeni postupak koji će utvrditi da li je bilo ikakvih propusta u liječenju. Taj postupak je u tijeku’, izjavio je u svom pismenom odgovoru dr. Županović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.