Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Zamjenik načelnika Općine Tisno Miljenko Meštrov danas u 11,00 sati je održao primanje za deset mladih parova kojima je dodijeljena potpora za novorođenu djecu i novovjenčane parove prema socijalnom programu Općine Tisno koji donosi naknade za novorođenu djecu koje su među najvišima u Hrvatskoj, a najveće u županiji.

28418

Druženje sa zamjenikom načelnika bilo je u sali za sastanke u općinskog zgradi u Tisnome pri čemu su mladi roditelji i novovjenčani parovi primili cvijeće, čestitke i potpore.

28404

Potpore za novovjenčane parove dobili su Kažimir i Ivana Bračanov, Zvonimir i Ivana Metlić-Čorkalo.

28410

Za prinove u obitelji zamjenik načelnika  je potpore uručio Darku Coliću i Ivani Degiacinto, Anti Mikuličinu i Danieli Kovačev, Zortanu i Zuzani Klasan, Danijelu i Suzani Pavić, Dinu Lovreškovi i Željki Milin, Petru i Mirni Vulin, Magdaleni Burtina, Alenu i Sandi Kovačev, Josipu Paviću i Evi Turčinov, te Zvonimiru i Ivani Metlić-Čorkalo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.