Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev primila je danas igrače i vodstvo MNK Heroji 2007 koji su prije dva tjedna postali županijski malonogometni prvaci.
Gradonačelnica je čestitala igračima, treneru i vodstvu kluba na ovom uspjehu te im poželjela uspjeh u daljnjem natjecanju.

vodice2– Ovo je veliki uspjeh za udrugu formiranu 2009. godine koja osim pohvale za sportske uspjehe zaslužuje i pohvale za organizaciju sportskih događanja u Vodicama kao što su turniri “Ovo nije kraj” u spomen na kornatske heroje i malonogometni turnir “Vodičkih generacija” koji se održava za vrijeme zimskih praznika – kazala je gradonačelnica Branka Juričev Martinčev te naglasila da će Grad Vodice koliko je god moguće biti uz njih i njihove projekte u budućnosti.

vodice3Čestitkama za uspjeh pridružili su se dogradonačelnik Luka Lipić i tajnik Zajednice sportova Grada Vodica Toni Mateša.

Spomenimo da su MNK Heroji 2007 organizatori Malonogomentne škole za djecu u kojoj je upisano preko četrdesetak djece te su iznimno ponosni da su uspjeli osnovati žensku malonogometnu ekipu.

Na kraju primanja gradonačelnici je od kluba uručen uokvireni dres kluba MNK Heroji 2007 .

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.