Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Za vrijeme uskršnjih školskih praznika (4. i 5./04.2015.) Ženski košarkaški klub Vodice sudjelovao je na velikom međunarodnom turniru u Saumur-u, Francuska.

vodice2Na turniru je sudjelovalo 12 muških i 12 ženskih ekipa. U susretima sa ekipama iz velikih europskih gradova naša ekipa uspješno je predstavljala Grad Vodice.

vodice3Ostvarila je 4 pobjede i 1 poraz te na kraju zauzela 5 mjesto. Na putovanju koje je trajalo 7 dana , imali su brojna lijepa druženja te upoznali ljepote Francuske. Obilazak znamenitosti Pariza i Euro parka u Njemačkoj ostati će im u dugom sjećanju.

vodice4Pod vodstvom trenera Bore Vukovića na turniru su igrale:Lorena Mihić, Josipa i Zrinka Ivas, Petra Bašić, Andrea Ivešić, Dora Filipi, Marija Skočić, Matea Mijat, Bruna Obratov, Martina Jurić, Martina Skorić, Ljubica Jozić .

Svi rezultati :
Vodice-Madrid 31:15
Vodice-Cholet 31:29
četvrt finale,
Vodice-Baden 42:44
za 5-8 mjesto
Vodice -Sopron 45:42
Vodice-Croatia 2006 44:35

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.