Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Djeca i djelatnici iz dječjeg vrtića „Šibenski tići“ u suradnji s roditeljima i Javnom ustanovom Zaštićene prirodne vrijednosti Šibensko – kninske županije u petak 17. travnja 2015. sudjelovali su u akciji „Zelena čistka-jedan dan za čišći okoliš“. Akciji se odazvala i tvrtka Zelenilo d.o.o. Šibenik.

teta Karmela

kad se male ruke slože

Djeca su jedva dočekala započeti sa skupljanjem suhog lišća i granja, nakon čega su sadili biljke koje su donijeli. Nove posađene biljke označili su pripadajućim pločicama s nazivima biljaka.

oznaka

teta Zdenka

Djeca su sama odradila vrtlarske radove te naučila da se o biljkama treba brinuti. Cilj ovakvih akcija je povezivanje djece s prirodom od najranije dobi.

gnojidba

Djeci i roditeljima su podijeljene brošure Ljekovito bilje izrađene i tiskane od strane Šibensko – kninske županije kroz međunarodni projekt Modelna šuma u Dalmaciji financiran iz programa Europske unije IPA ADRIATIC CBC.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.