Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U organizaciji Zajednice sportova Šibensko-knisnke županije, Policijske uprave šibensko-kninske i Hrvatskog olimpijskog odbora, u subotu, 30. svibnja, ispred zgrade Županije i na rivi, održat će se manifestacija ‘Odaberi sport’, kojoj je primarni cilj privući što više djece za bavljenje sportom.

– Održat žemo demonstraciju 29 sportova, i po tome smo najveća manifestacija takve vrste u Hrvatskoj. Bit će tu šah, ribolov, biciklizam, auto i moto sport, atletika, košarka, odbojka…. Sve to demnostrirat će članovi i treneri šibenskih sportskih klubova. Akcija se i dosad pokazala uspješnom, drugačije je kad djeca na licu mjesta, uživo, vide kako izgledaju sportski treninzi, što su dotad mogli vidjeti samo na televiziji- najavljuje predsjednik Županijske zajednice sportova Ante Tanfara.
Svoje vještine pokazat će i pripadnici PU šibensko-kninske.
– Bavljenje sportom jedan je od načina prevencije kako što više djece nagovoriti da na koristan način provode svoje slobodno vrijeme. A, mi, kao policija, uvijek nastojimo djelovati preventivno, pa se sport u potpunosti uklapa u našu strategiju- rekao je načelnik PU šibenske-kninske Ivica Kostanić.
Župan Goran Pauk najavio je kako će na manifestaciji sudjelovati preko 400 djece, te je pozvao sve zainteresirane, bez obzira na dob, da u subotu u 10 sati dođu ispred zgrade Županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.