Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Na brodaričkom Rezalištu, na terasi kafića Fjaka i NoStress beach bar, sinoć je održan glazbeni festival ‘Djeca pjevaju Brodarici’. Na ponos svojih roditelja, djedova i baka, rodbine i prijatelja 20-ak mališana pokazalo je svoj glazbeni talent i umijeće u javnom nastupu.

djeca pjevaju brodarici 8

Najbolje je nagradio deveteročlani žiri u sastavu Nino Mrčela iz grupe Amigos, Grgo Gulin iz benda Dišpet, Ivan Vukorepa iz Show Legende, glumac Mate Gulin, pjevačica Sara Škugor, aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija, Duška Zaninović te Mara Brčić i Ivana Luša,  a svoje favorite imala je i publika.

djeca pjevaju brodarici 7

U kategoriji natjecatelja od 1.do 4. razreda osnovnih škola prvu nagradu – tablet koji je poklonila trgovina MEC d.o.o. – osvojila je Marta Miškić koja je izvela pjesmu ‘La musica di notte’. Drugo mjesto pripalo je Zoi Nikica Čala, a treće mjesto Mirti Gatara. Njih dvije za nagradu kući su odnijele ulaznice za Aqua park ‘Rezalište’ i torbe koje im je poklonila papirnica Dalmare centra.

Publiku je, pak,  u kategoriji mlađih natjecatelja najviše dojmio nastup Paule Grubišić koja je otpjevala pjesmu ‘Luda kuća’ i napravila pravi mali show.

djeca pjevaju brodarici 5

djeca pjevaju brodarici 2

U kategoriji natjecatelja od 5. do 8. razreda žiri je s nogu oborila Nera Vrcić izvedbom Pavelove pjesme ‘Čuvaj me’ te osvojila 1.500 kuna poklon bona u centru ‘Iljadica-Rapo’. Drugo mjesto zauzela je Nikolina Dujić, a treće Bruno Baica koje su osvojile ulaznice za Aqua park ‘Solaris’ te poklon paket trgovine Adi pro sport.

Naklonost publike osvojila je Antonela Gović koja je otpjevala pjesmu ‘Korake ti znam’.

djeca pjevaju brodarici 6

djeca pjevaju brodarici 4

Dječji brodarički festival protekao je u odličnoj atmosferi, a organizatorice Meri Kardum i Katarina Curavić iznimno su zadovoljne te novo izdanje manifestacije ‘Djeca pjevaju Brodarici’  najavljuju i za iduće ljeto!

Pogledajte cijelu FOTOGALERIJU: 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.