Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ove godine organizatori i žiri prepoznali su vrhunsku i istinsku mediteransku šansonu u pjesmi ”Ljubav”. Autor ove iznimne melodije i liričnog teksta je mnogima poznati bivši frontmen grupe Belfast Food – Hrvoje Hodak. Hrvoje u svojoj pjesmi govori o dubini osjećaja koje intenzivira Ljubav.

Kvaliteta teksta te glazbe zaintrigirala je poznate glazbenike, a među njima i zagrebačku kantautoricu i princezu jazz sevdaha Elmu Burnić.

Mnogi glazbenici su na prvo slušanje pjesmu ocijenili potencijalnim hitom koji će zarobiti srca i duše poštovatelja kvalitetnih romantičnih balada.

Da se radi o velikom djelu potvrđuje i potpuni angažman vrhunskih glazbenika pa tako aranžman potpisuje nadaleko poznati Olja Dešić, preludiranja na klaviru prihvatio se još jedan velikan glazbe – Matija Dedić, a ništa manje poznati su i Henri Radanović za kontrabasom te Branimir Gazdik za bubnjevima.

Balada ”Ljubav”, u izdanju Dallas Recordsa,  uskoro će se zavrtjeti na svim radijskim postajama i ne sumnjamo u njen apsolutni uspjeh. Na prvo preslušavanje oduševilo nas je glasovno poklapanje i sinergija dueta. Hrvoje i Elma zasigurno su osvježenje na kvalitativno zamrlom estradnom nebu. Njihova pjesma i njihov kantautorski rad ukazuju na činjenicu da imaju što poručiti i ponuditi slušateljima.

Zrače profesionalnošću, inspirativni su i doprinose umjetničkom kvalitetom. Šibenski festival šansone održat će se 22. kolovoza, a duet u bijelom,
anđeoski usklađenih glasova kroz pjesmu ”Ljubav” vratit će vam nadu i probuditi sve one zaspale emocije koje zatomljuje svakodnevica lišena uzvišenosti koju nudi bezvremeno povezivanje dvaju iskrenih i ničim opterećenih duša.

Prepustite se čistoj i pozitivnoj energiji koju odašilju Elma Burnić i Hrvoje Hodak kroz duet koji vam poklanja ”Ljubav” u budućem evergrinu.

 

Izvor: seebiz.eu

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.