Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279
Vjenčanje je dan iz snova koji većina žena planira dugo vremena, ali isto tako mašta o tom. Svakoj ženi je najvažnije da zablista u najljepšoj vjenčanici. Dizajnerica Sandra Haddad kroz svoju magičnu kampanju predstavlja svoje bajkovite vjenčanice, možda se pronađete i vi u opisu vile. 
Vjenčanice Sandre Haddad su romantične, nježne, eterične i gotovo nestvarne. Ono što njezinim kreacijama daje posebno čarobnu notu je decentno cvijeće kojim ukrašava svoje modele.
Osim što je poznata po svojim vilinskim vjenčanicama dizajnericu znamo i po predivnim kampanjama koje prate sve njezine kolekcije. 
Sve su snimljene na neobičnim lokacijama napuštenih dvoraca u blizini Zagreba i kroz svaku je ispričana čarobna priča o šumskim vilama.
Zanimljivost vjenčanih haljina Sandre Haddad su i nježno pastelne nijanse kojima se dizajnerica voli poigrati. U raskošnom izboru boja, od off bijele, šampanjca, pudera pa sve do boje lavande, svaka mladenka pronaći će svoju idealnu vjenčanicu koja će na najbolji način istaknuti njene crte lica, boju kose i očiju. 
Fotografije ove kampanje potpisuje naša šibenska fotografkinja Sanja Lydia Kulušić, u ulozi vile je Darija Gabrić iz agencije Talia, a za make-up je zaslužna Mia Bator.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.