Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Inicijativa Kars4Kids postavila je pravi izazov pred odrasle i za deset minuta provedenih u zatvorenom autu na suncu ponudili su svakome po 100 dolara. Naravno, to nije bilo nimalo lako iako su imali sigurnosnu tipku koju su mogli u bilo kojem trenutku pritisnuti i izaći iz automobila.

Upozorenje je to da djecu, ali ni kućne ljubimce ne ostavljate u automobilu jer oni nemaju sigurnosnu tipku, njih nitko ne može spasiti od osjećanja nemoći koji se vrlo brzo pojavljuje kada vas netko ostavi zaključanog u autu na suncu.

Kako je temperatura rasla počeli su rasti i nemir i osjećaj zarobljenosti postajali su sve izraženiji. Sve osobe koje su pristupile izazovu pritisnule su sigurnosnu tipku prije isteka zadanih deset minuta.

Nakon ovog videa biti će vam jasno da dijete ne može pričekati u automobilu dok vi obavite “brzinsku” kupovinu!

Izvor: narod.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.