Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

„Izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni jedan jedini dan u životu“ – Konfucije

Ne govorimo o zapošljavanju na dobro plaćenim pozicijama, iako nekome posao iz snova može biti jedino dobro plaćeni posao, neovisno o kakvom poslu je riječ. Ovdje razgovaramo o pronalaženju svojih vlastitih potencijala.

Ako osoba nikad u životu nije odsvirala nijednu notu na klaviru, kako će ikad doznati da li se u toj osobi krije Mozart ili Beethoven? Kada osoba otkrije talenat i pronađe „strast“ u onome što radi, onda je ta osoba u „elementu“. Biti u „elementu“ je samo trenutak u kojem prirodni talent upoznaje osobne želje,a da bi bili u „elementu“ nije dovoljno samo raditi nešto u čemu ste dobri, bitno je biti dobar u onome što vam je želja raditi.

Po tome,otkrivanje vlastitih talenata je stvar prilike, a priliku ostvarujete kroz raznorazne savjete i vježbe. Kada pronađete talenat ili shvatite što želite u životu raditi onda je sve ostalo samo stvar obuke i edukacije.

Sutra s početkom u 9 sati u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ počinje edukacija u sklopu Urbanog Inkubatora pod nazivom „Pokretanje poslovanja“ koja traje cijeli tjedan. Na edukaciji će polaznici dobiti više savjeta o pokretanju poslovanja i ostvarivanju svojih poslovnih želja, upute od stručnjaka za pisanje poslovnih planova i finalno ali ne manje bitno, polaznici prolaze kroz upitnike i testiranja na kojima će prikupiti informacije o vlastitim interesima, vrijednostima te osobinama ličnosti i vještinama.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

urbani

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.