Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Šibenska luka uskoro će se ponovo bijeliti od jedara. Naime, pred nama su dvije jedriličarske poslastice, obje u organizaciji JK Val.

regata - klupsko val 2

Prva od njih na rasporedu je u subotu 28. studenog, kada će se održati šesto Valovo klupsko prvenstvo. Prema propozicijama, u peteročlanoj posadi kormilar i još dva člana moraju biti članovi Vala, a preostala dvojica mogu dolaziti iz bilo kojeg drugog jedriličarskog kluba. Ove godine jedrit će se na jedrilicama Beneteau Platu 25, u flotnom formatu, s obzirom da je Wave Sailing Center na raspolaganje stavio sve svoje četiri jedrilice.

regata krstasa 1

A vikend nakon klupskog prvenstva, šibenskom će lukom zavladati ploveći divovi. Naime, slijedi nam još jedno izdanje jednog od Valovih brendova, Šibenske regate krstaša, o čemu ćemo vas detaljnije izvijestiti naknadno.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.