Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dječji vrtić Tamaris, na čijem se dvorištu ponosno vijori Zelena zastava kao statusni simbol eko vrtića, nastavlja s promicanjem razvoja ekološke svijesti od najranije dobi djece.

U ovoj pedagoškoj godini uključili smo se u međunarodnu kampanju “Za manje otpada” /LITTER LESS CAMPAIGN koju u Hrvatskoj provode Udruga Lijepa naša u suradnji s tvrtkom Wrigley Hrvatska. Cilj kampanje “Za manje otpada” je smanjiti otpad te dugoročno utjecati na promjenu navika kod djece. – kazali su nam iz DV Tamaris

Sudjelovanjem u kampanji “Za manje otpada” pomoći će djeci shvatiti na koji način i oni mogu poboljšati i promijeniti svoju okolinu ali i ponašanja i navike drugih. Kampanja se provodi kroz 7 koraka programa Eko škola prilagođeno temi otpada.

Uključenjem u kampanju eko vrtić Tamaris dobio je novčana sredstva i to 500$ u kunskoj protuvrijednosti koja se moraju potrošiti na provođenje kampanje.

izvor:infovodice

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.