Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Šibenski gradonačelnik Željko Burić primio je danas aktualnu Miss Hrvatske, našu Šibenčanku Maju Spahiju koja se nedavno vratila iz daleke Kine.

Nakon čestitki i brojnih komplimenata koje je i ovoga puta dobila, primjerice da je ‘lipa ko Šibenik’, Maja se još jednom svima zahvalila na podršci. Za sve one koji ne znaju, istaknula je i smisao ovog priznatog natjecanja ljepote. Naime, nije sve samo u vanjskom izgledu.

maja spahija kod gradonacelnika burica 070116 4

Podsjetimo, već nekoliko godina direkcija Miss World natjecanja, osim ljepotica koje predstavljaju sebe, ali i države te gradove iz kojih dolaze, ima još jednu važnu misiju. Riječ je o natjecateljskom dijelu ‘Beauty with purpose’ kojom se u prvi plan stavlja i ona druga, još ljepša strana naših missica – njihovo humanitarno djelovanje. Maja se velikog srca pokazala prije natjecanja kada je u šibenskom klubu Inside organizirala humanitarni koncert za korisnike šibenske Inkluzije, ali na tom putu ne namjerava tako brzo stati.

maja spahija kod gradonacelnika burica 070116 1

Dojmovi s natjecanja još se nisu slegli, ali nakon posjete jednom sirotištu u dalekoj Kini, dojmove i emocije koje su je zahvatile tada, pratit će je još dugo.

– To je najljepša strana ove priče. Biti koristan na način da svoju ljepotu usmjeriš u što plemenitije svrhe, stoga o onim negativnim stvarima, uopće nema potrebe govoriti – rekla je Maja koja je otkrila da će joj manekenstvo i modeling ostati hobi, a izbor joj je otvorio toliko novih vrata da bi uskoro mogla odseliti iz rodnog grada.

– Dobila sam već neke poslovne ponude. Arhitektonski sam tehničar, stoga me posebno veseli činjenica da je riječ o radnim mjestima u mojoj struci. Također, dobila sam, kao missica, i jednogodišnju stipendiju na studiju koji će mi, kada to završim, u daljnjoj karijeri uvelike biti od koristi. Vjerojatno se selim u Zagreb – otkriva Maja koja će se u Šibenik, sigurni smo, ipak često vraćati.

Kad smo već kod rodnog grada, Maja nam je otkrila i kako su ostale natjecateljice Šibenikom oduševljene, a neke ljepotice missice već su najavile dolazak na ljetovanje ove godine. Itekakva reklama, dodali bismo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.