Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dirljiva je bila završnica 23. Porina održanog u Splitu. Dodjela nagrada bila je znaku glazbenog opusa velikog Arsena Dedića što je mnogima izazvalo trnce i izmamilo suze na oči. Na splitskim Gripama i Arsenova unuka Lu, a njegovu suprugu Gabi emocije su slamale u njihovu zagrebačkom domu.

Njihov sin Matija, koji je dobio čak šest Porina,nagrade je posvetio svom ocu:

– Nikad punije ruke Porina, oni su za ćaću, on je taj koji je to realizirao i hvala organizatorima na počasti koju su na kraju posvetili mom ocu. Bilo je super, tu sam u Lori lani, 31. svibnja, posljednji put održao koncert s ćaćom. Njegova veza sa Splitom je velika i mislim da ćemo uskoro napraviti još jedan koncert u njegovu čast, vjerojatno u svibnju – izjavio je Matija Dedić.

Ni njegova kći Lu nije mogla sakriti suze, piše Jutarnji list.

– Ona je čvrsta Lavica kakav je bio i ćaća, ali… To me slomilo. Fali on, da ne kažem da najviše fali maloj, ta njihova veza bila je posebna. Žao mi je samo što zbog nje nije izdurao još dvije, tri godine – rekao je Matija Dedić

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.