Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Tijelo je mudro, fizička razina koja pokazuje što se događa na drugim našim razinama. Bol je znak da nešto u našem životu nije u redu, da smo zapeli, da radimo pogrešno.

Tjelesna bol nam poručuje : “Iscijeli svoj život, pa će život iscijeliti tebe”. Bol i bolest obično dolaze kao rezultat otpora promjeni. Kad god u životu idemo protiv sebe, kad radimo stvari koje nam se ne sviđaju i slično stvaramo “otpor”. Ako imamo bolest ili neku nelagodu znači da su naše energije zablokirane.

Sustavom tehnika koje ćete naučiti u Divine Yoga Studiu, postići ćete da se vaše zablokirane energije odblokiraju, da vašim tijelom nesmetano teče životna energija. Na taj način ćemo dovesti cijeli organizam u optimalno stanje. Koristeći znanja koje naučite kroz tečajeve dajete priliku svom tijelu i životu da se iscijeli, da otpusti neke stare traume.

Divine Yoga Studio predstavlja dvije izuzetne holističke metode balansiranja i iscijeljivanja uma, duha & tijela, a to su reiki i energoterapija.

joga

Reiki metoda iscjeljivanja dobila je naziv po japanskoj riječi za univerzalnu energiju životne sile a prvi ju je svijetu obznanio japanac Dr.Mikao Usui. Danas se koristi za iscjeljivanje samog sebe i drugih osoba u kombinaciji sa meditacijom i drugim terapijama.

joga1

Također, Reiki-em možemo iscjeljivati životinje i biljke. Na višim stupnjevima Reiki-a osposobljeni ste iscjeljivati na daljinu, a mogu se tretirati i određene životne situacije, kao i uklanjati uzroci njihovog pojavljivanja. O tom aspektu Reikija više saznajte na samom tečaju.
Prirodne sile u nama su pravi liječnici bolesti.” – Hipokrat

Energoterapija je jedinstveni komplet znanja koji se bazira na drevnom sustavu različitih vježbi i tehnika pomoću kojih se svaki pojedinac može osloboditi stresa i bolesti tijela, uma i duha kao i rješavanja loših navika (griženje noktiju, razne ovisnosti i sl.).

joga2

Tehnike su vrlo jednostavne te ih svatko može savladati. Za njeno izvođenje je potrebno jako malo vremena, a rezultati su vidljivi odmah. U sklopu energoterapije na tečaju učite se različitim vježbama, ovisno o vašem zdravstvenim tegobama, od zglobova, kralježnice, pa sve do tehnika za ljepotu lica.

joga3

Za sve info i prijave obratite se na mail nebeskicvijet@gmail.com ili na broj telefona 095 553 1120 Padma Devi (Erika Jović) i 095 529 64 83 Leo, a za više informacija o samom Yoga Studio i svim trenutnim i budućim radionicama posjetite službenu Facebook stranicu Divine Yoga Studio.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.