Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

1. Što Bik treba od voljene osobe?
Biku su u ljubavnoj vezi najvažniji senzualnost, sigurnost i stabilnost. Veza s ‘pitomim’ Bikom možda neće biti najuzbudljivija na svijetu, ali nitko ne zna uživati u dobrim, jednostavnim stvarima koje donosi život kao što to zna Bik. Dobra hrana, udoban dom te mir i spokoj u stabilnoj vezi – to je ono za čime Bik žudi.

2. Kako Bik pokazuje ljubav?
Bik nije znak od pretjeranih riječi pa od njega nećete čuti velebne izljeve ljubavi, ali niti doživjeti dramatično iskazivanje osjećaja. Bikovi ljubav najbolje iskazuju fizičkim ekspresijama i kontaktima, zagrljajima, milovanjima i kroz sigurnost koja dolazi iz provođenja svakog slobodnog trenutka s partnerom. To su načini na koje će vam Bik pokazati da vas voli – s malo riječi, ali puno zagrljaja i fizičkog kontakta.

3. S kojim znakovima se Bika najbolje slaže u ljubavi?
Bikovi ne vole kada netko poremeti njihovu rutinu te vole stabilnost i mirnoću zbog čega se u ljubavi najgore slažu sa znakovima kojima trebaju konstantne promjene kao što su zračni znakovi Blizanci i‘komplicirani’ Vodenjak. Sretniji će biti s drugim zemljanim znakovima, Djevicom i Jarcem, ili vodenim znakovima, Ribom, Rakom ili Škorpionom. No, Bikove često privlače i vatreni znakovi, Ovan, Lav ili Strijelac, koji im nude uzbuđenje i potiču ih na akciju iako veze s njima za Bika neće biti dovoljna stabilna.

4. Kako osvojiti srce Bika?
‘Ljubav ide kroz želudac’, izreka je koja za Bika vrijedi više nego za bilo koji drugi znak horoskopa. Znači, želite li osvojiti srce Bika pripremite mu jelo u kojem će guštati. Bik svoje srce ne otvara lako i mora osjećati sigurnost prije nego ga nekome ‘pokloni’.

5. Što ga ‘pali’?
Bik se lako uzbudi i izuzetno je senzualan znak, ali nesklon eksperimentiranju u krevetu. Zbog toga se u seksu, primjerice, ne slaže dobro s ljubiteljem eksperimentiranja Ovnom jer Bik tu Ovnovu sklonost smatra neukusnom. Senzualna masaža sa šlagom ili čokoladom, osjećaj svilenog donjeg rublje na koži, romantična atmosfera s prigušenim svijetlima i nježnom glazbom – to je baš po Bikovu ukusu.

6. Koju tajnu Bik skriva?
Bik više nego bilo koji drugi znak žudi za stabilnom ljubavnom vezom te je najprivrženiji znak horoskopa. Iako ima jaku snažnu seksualnost, tu svoju karakteristiku neće pokazivati sve dok se pored vas neće osjećati potpuno sigurni. Zbog potrebe za sigurnošću Bikovi si rijetko dozvoljavaju pokazivanje vlastite ranjivosti zbog čega će partner trebati duboko zaroniti u njegovu osobnost da bi otkrio bogatstvo užitaka koje Bik može dati voljenoj osobi.

7. Što treba izbjegavati u vezi s Bikom?
Bik ne voli ništa što ima veze s opasnošću ili manipulacijom, a nije ni ljubitelj iznenađenja. Ne zaboravite da su Biku sigurnost i udobnost najvažniji i sve što ugrožava njihovu zonu udobnosti potaknut će ga da se povuče. Zato ne pokušavajte Bika učiniti ljubomornim ili se pretvarati neosvojivima. Za Bika sve oko čega se treba previše mučiti nije vrijedno truda.

8. Kako komunicirati s Bikom?
Bik je statičan znak poznat po svojim čvrstim uvjerenjima. Najjednostavnije rečeno – vrlo je tvrdoglav. Bik nikada ne brza sa zaključkom, ali kada formira mišljenje nikada ga neće promijeniti. Zbog težnji k spokoju i miru, ne voli se svađati. Želite li da Bik shvati vaše razmišljanje koje se razlikuje od njegovog, prvo morate osigurati da se osjeća vrlo ugodno, a zatim početi govoriti.

9. Na koji način zadržati ljubav Bika?
Od svih znakova horoskopa Bikovu ljubav najlakše je zadržati prvenstveno zbog toga jer Bik ne voli promjene. Ništa ga ne usrećuje više od saznanja da će se svakoga dana vratiti u udobnost i sigurnostdoma i biti s voljenom osobom. Monotonost života u kojoj je svaki dan gotovo isti Bik ne doživljava dosadnom jer Bik ne treba stalna uzbuđenja i akciju da bi uživao u životu. Jednostavnost i uživanje u sitnicama za Bika su neprocjenjivo blago, a iz Bikova pogleda na života svi možemo nešto naučiti.

IZVOR: Zadovoljna.hr 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.