Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

– Piletina jučer, piletina danas… Kokoš na 100 načina. Iako mi je najdraža ‘gombao’ (kikiriki + soja umak, čili, povrće), potonja dva načina pripreme i serviranja su zanimljivija – napisao je nasvom Facebook profilu zamjenik gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta priloživši i fotografije.

miletakina

Podsjetimo, Mileta i Matija Bumbak, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj nalaze se u trodjednom posjetu Kini gdje sudjeluju u poslovnim seminarima za strane dužnosnike iz poslovnog svijeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.