Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

– Situacija se nakon prvih rezultata, koje je objavio DIP, promijenila malo u našu korist, a mi ovdje u stožeru imamo podatke iz skoro cijele Šibensko-kninske županije, odnosno 95 posto obrađenih podataka koji pokazuju da bi odnos snaga trebao biti devet mandata za nas, tri za Narodnu koaliciju i dva za Most, kazao je Dujić nakon konferencije za novinare Državnog izbornog povjerenstva.

Kazao je da s nestrpljenjem očekuju rezultate iz Zadarske županije.

– Zadarska županije nam je zbog velikog broja birača presudna i tamo se još uvijek obrađuju velika biračka mjesta. Posebno nam je zanimljivo što su velika gradska središta Šibenik, Zadar, Gospić, Kaštela i Trogir HDZ-u donijela rast. To govori da se HDZ ponovno vraća u velike urbane sredine s politikom koju sada vodi, kazao je Nediljko Dujić, vjerojatni novi zastupnik u Hrvatskom saboru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.