Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

– Još ne možemo ništa precizno govoriti. Očekujemo više od 60 mandata, a što se tiče županije, očekivao sam bolji rezultat u općinama gdje je HSS na vlasti. Očito je da je dio birača HSS-a u Šibensko-kninskoj županiji glasao za HDZ i to mi je iznenađenje, prve su reakcije Ivana Klarina, SDP-ovca koji je treći na listi Narodne koalicije za Hrvatski sabor na prijevremenim izborima.

Klarin očekuje preko 64 mandata u Hrvatskoj, a sve drugo za njega znači da cilj nije postignut.

sdp12

– Što se tiče 9.izborne jedinice, prerano je govoriti, ono što je obrađeno slično je kao i prošli pu, ali je za sad ipak premalo obrađeno, kazao je Klarin koji kaže i da je za sad puno graničnih mandata.

– Očito ćemo preciznije rezultate znati tek iza ponoći. Za sad je Živi zid definitivno iznenađenje, rekao je Klarin.

sdp1

Franko Vidović, koji je na koalicijskoj listi četvrti, za Most je kazao da su ostali u granicama očekivanog, ali je prerano govoriti o poslijeizbornim koalicijama.

– To nije pitanje za Ivana ili mene hoćemo li koalirati s Mostom, a sve progresivne snage koje žele graditi naprednije društvo su dobro došle. Izlazne ankete davale su nam prošli put 53 mandata, HDZ – u 59, a na kraju smo jedni i drugi na 56. Dakle, sačekajmo što će objaviti DIP, zaključio je Vidović.

sdp3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.