Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Vodica, koja je nosila listu HDZ-a u 9. izbornoj jedinici, rezultate nedjeljnih izbora  dočekala je  u Zagrebu, a iznimno je zadovoljna što su kako kaže, građani očito prepoznali da HDZ ima najbolji program i Andreja Plenkovića, najboljeg kandidata za premijera.

– Jako smo zadovoljni jer je HDZ ovaj put izašao samostalno, za razliku od prošlih izbora kad je našu koaliciju činilo sedam stranaka pa je time rezultat fantastičan, ali očekivan. S druge strane je SDP koji je bio dio velike koalicije od četiri stranke i danas nemaju čime biti zadovoljni, ocijenila je jutros za Šibenski portal Branka Juričev Martinčev, koja će u saborske klupe sjesti drugi put.

Uvjerena je da će HDZ uspjeti formirati stabilnu Vladu koja će, uz pomoć stručnjaka, znati voditi Hrvatsku prema boljem standardu svojih građana.

– Mislim da ni, nazovimo ih manje stranke, neće dozvoliti da se ponovi situacija od prošle godine. Vodili smo pristojnu, kvalitetnu kampanju, bez niskih udaraca tako da nam je i pozicija sada drugačija, smatra Juričev Martinčev.

Branka Juričev Martinčev, inače, osvojila je i 8,32 preferencijalnih glasova u 9.izbornoj jedinici, čime je treća najbolje plasirana kandidatkinja s te liste i čak 17,93 posto glasova u Šibeniku čime je također jako zadovoljna.

– Hvala svima koji su izašli na izbori, koji su glasali za HDZ, ali i za mene osobno jer mi puno znači to što su birači očito prepoznali moj rad i nagradili ga. To je samo motiv i obveza za dalje, poručila je Juričev Martinčev.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.