Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Grad Knin i Dječji vrtić Cvrčak organizirali su na Trgu Ante Starčevića središnju proslavu u povodu Međunarodnog tjedna djeteta,javlja HUKnet.

Brojne radionice posjetilo je 250 djece i stotinjak odraslih. Početak programa otvorila su djeca iz DV Cvrčak pjesmom ‘Sve je lijepo kad si dijete’.

img-20161006-wa0001-675x450

Djeca su potom pozvala gradonačelnika Nikolu Blaževića da otvori druženje, a on je zaželio da Knin bude sretan i veseo kao što je to u društvu djece.

Po završetku radionica Golden Royal Bend razveselio je sve prisutne pjesmom, ali i čestitkom svim odgojiteljima i učiteljima povodom njihovog dana uz rečenicu ‘Hvala što postojite’.

Tako se opet potvrdilo da je grad Knin grad djece i da ima brojne odrasle koji brinu da njihov život u zajednici bude bogat i radostan.

img_5023

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.