Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon uspješno odrađene sezone u Vodicama je i rujan donio odlične turističke rezultate. Na području Turističke zajednice grada Vodica u prošlom je mjesecu ostvareno ukupno 18.904 dolazaka i 99.958 noćenja, što predstavlja porast od 18 posto u dolascima i 10 posto u ostvarenim noćenjima u odnosu na prošlogodišnji rujan. Najviše su noćenja ostvarili strani gosti iz Njemačke, Poljske, Slovačke, Češke i Austrije.

Gledajući turističke pokazatelje od početka godine do kraja rujna, zabilježeno je ukupno 179.608 dolazaka i 1.048.505 noćenja turista. To je u postocima četiri posto više dolazaka i pet posto više noćenja nego u istom razdoblju 2015. godine. Tako je na području Grada Vodica već u rujnu premašen ukupan turistički promet ostvaren u prethodnoj godini. Gledajući sveukupno od početka godine, najviše noćenja ostvarili su gosti iz Njemačke, zatim domaći gosti te gosti iz Poljske, Slovačke, Češke i Slovenije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.