Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279
U subotu, 8. listopada, u organizaciji KŠRM Submania iz Zagreba, Diving Center Mediterano, Hotela Spongiola te uz financijsku i volontersku pomoć INA-e, održana je ekološka akcija na otoku Krapnju.
U ekološkoj akciji sudjelovali su ronioci na dah kluba Submania iz Zagreba, scuba ronioci DC Mediteraneo, te volonteri iz INA-e kao i volonteri koji su se svojevoljno priključili akciji.
U periodu od 10:30 do 13 sati čistilo se podmorje otoka Krapnja. Ronioci su krenili sa čišćenjem u uvali ispred hotela Spongiola, a da bi akcija bila što uspješnija ronioci su nastavili sa sakupljanjem otpada južno i sjeverno od navedene uvale.
krapanj1
krapanj3
U kratkom vremenu skupila se poprilična količina otpada na oduševljenje lokalnog stanovništva, čija su lica odavala različite reakcije.
Prva reakcija koja se mogla vidjeti na licima ‘lokalaca’ je oduševljenje jer se izvukla poprilična količina otpada, a nakon toga je slijedilo žaljenje i razočaranost zbog količine ljudskog nemara o prirodi  iskazanog u punim vrećama raznog sitnog otpada i automobilskim gumama.
krapanj-kolaz

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.