Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Dalmacija je poznata po lijepim ženama, a iste te se vole lijepo odjenuti i istaknuti u masi. Sudeći po velikom broju modnih blogova koje možemo pronaći, u našoj županiji modno osviještenih dama ne manjka. Jedna od njih je i ‘primoštenska nevista’ Ivana Huljev koja modni blog nema, ali ga uspješno zamjenjuje Instagram profilom na kojemu broji nekoliko tisuća ‘pratitelja’.

ivana-huljev1

ivana-huljev2

Inžinjerka elektrotehnika priču s Instagramom je započela iz znatiželje i želje da otkrije nešto novo, a zahvaljujući interesu pratitelja, profil je krenuo u modnom smjeru.

– Sam način izražavanja fotografijom učinio mi se na neki način zanimljiv i poseban. U početku profil nije zamišljen kao modna priča, ali je s vremenom, potaknut interesom pratitelja, krenuo je u tom smjeru. Instagram mi je omogućio nova prijateljstva i neke poslovne suradnje. Volim što su neki moji outfiti i fotografije inspiracija drugima. Uvijek dobijem pokoje pitanje o odjeći, neki čak zatraže pomoć ili savjet i činjenica što nekome mogu pomoći me jako veseli – priča nam Ivana čiji je glavni fotograf suprug kojeg je u početku morala nagovarati, no kada je vidio koliko ona u tome uživa morao je popustiti.

ivana-huljev3

Ivana je završila Fakultet elektotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu koji slovi za ‘muški’ fakultet, no kako kaže, ženama u tim zanimanjima ne manjka modne osviještenosti.

– Završila sam FESB u Splitu, također ‘muški’ faks, no nikada ne bih rekla da žene u takozvanim muškim zanimanjima nisu ženstvene i modno osvještene. Uvijek sam voljela eksperimentirati s modom i svaku svoju kombinaciju hrabro pronosati. Nikad se nisam obazirala na komentare ili čudne poglede, bitno mi je da je to što nosim meni lijepo i da se u tome super osjećam. Muške kolege na faksu, a sad i na poslu, naviknuli su na mene i moj modni izričaj, iako i dan danas padne pokoji komentar za neku moju za njih otkačenu kombinaciju – objašnjava nam Ivana koja radi kao elektroprojektantica.

 

kol

Primoštenska nevjesta je od malih nogu zaljubljenica u modu i još kao djevojčica je htjela biti drugačija.

– Mislim da je to u meni i tako je i dan danas, uvijek ću u masi odjeće pronaći nešto posebno. Moda je za mene umjetnost, igra uzoraka i boja. Trendove svakako pratim, ali opet ne pronađem se u svakom. Volim se razlikovati, kao što sam već rekla. Jedan mali detalj je dovoljan da iskočiš iz mase i budeš uočen kao različit – pojašnjava svoje modne metode s kojima se ističe iz mase.

ivana-huljev6

ivana-huljev9

 

Ivana smatra da su Primoštenke i Šibenčanke modno osviještene i da prate trendove, no još uvijek im manjka hrabrosti.

ivana

– Obožavam vidjeti kad je cura ili žena dotjerana i odvažna, a takvih se da vidjeti na našim ulicama. Trendovi se pomno prate, ali mislim da još nisu hrabre za neke odvažnije kombinacije, drže se u sigurnim okvirima – zaključuje Ivana koju na Instagramu možete pronaći pod nadimkom ivy.luu.

ivana-huljevb8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.