Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

U šibenskoj knjižnici  i ove će se godine održati gradsko i županijsko Natjecanje u čitanju naglas koje se organizira u okviru 4. nacionalnog natjecanja, a koje organizira Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.

Raspored natjecanja je sljedeći:

GRADSKO NATJECANJE – 8. 11.2016. u 11.00 sati u Multimedijalnoj dvorani

ŽUPANIJSKO NATJECANJE – 9.11.2016. u 17.00 sati u Multimedijalnoj dvorani

Natjecanje u čitanju naglas namijenjeno je učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda u gradovima Republike Hrvatske. Čitanjem naglas kod se djece razvijaju čitateljske sposobnosti koje im pomažu učenju, razvoju usmenog izražavanja. Ovim natjecanjem djeca uče kako druge nadahnuti i motivirati. Sudjelovanjem u nacionalnom natjecanju u čitanju naglas druže se sa svojim vršnjacima iz cijele zemlje, slušaju i gledaju njihove nastupe te stječu nova prijateljstva.

Za sve informacije možete se obratiti na dječji odjel Knjižnice, a 4. Nacionalno natjecanje održat će se 17. i 18. studenog u Sisku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.