Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Šibensko-kninska županija dijeli ukupno 23 stipendije redovitim učenicima i studentima s prebivalištem na području županije, za školsku odnosno akademsku godinu 2016./2017.

Za učenike srednjih strukovnih škola koji se obrazuju za kuhare, konobare, pekare i slastičare, Županija će podijeliti šest stipendija u iznosu od 400 kuna mjesečno. Bit će dodijeljene na razdoblje od 10 mjeseci, odnsono od 1. rujna 2016. do 30. lipnja 2017. godine.

Studentima prve godine sveučilišnih studija koji se obrazuju za deficitarna zanimanja iz područja arhitekture, edukacijske rehabilitacije, elektrotehnike, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, farmacije, fizike, građevinarstva, matematike, medicine, pedagogije, psihologije i socijalnog rada, bit će podijeljeno osam stipendija. Pet stipendija rezervirano je za studente viših godina sveučilišnih studija, te četiri stipendije studentima stručnih studija. Studentske stipendije u vrijednosti od 600 kuna mjesečno, dobitnici će primati za razdoblje od 1. listopada 2016. do 31. srpnja 2017. godine.

Detalje o natječaju pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.