Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nešto iza 16 sati Centar 112 je zaprimio dojavu o dimu na šibenskoj rivi, u blizini benzinske postaje INA. Iako je prema prvim saznanjima dojava bila o dimu na samoj pumpi, to se pokazalo netočnim.

– Riječ je o požaru u napuštenoj zgradi između hotela Krka i bivšeg kina Odeon, nasuprot spomenute benzinske postaje. U jednoj od prostorija je gorio namještaj, vatrogasci su požar brzo ugasili i sad je na policiji da utvrdi kako je do njega došlo – kazali su nam u Centru 112.

Na intervenciju su izašli vatrogasci šibenske postrojbe sa tri vozila, a policija je blokirala ulicu kako bi omogućili vatrogascima neometan rad.

pxl_011116_14608630

pxl_011116_14608633

Inače, u gore spomenutoj zgradi, objektu ex Revije, bi svaki dan trebali započeti radovi na gradnji novog hotela. Riječ je o investiciji Zorana Popovića i Ante Mioča koji planiraju izgraditi hotel kapaciteta 40 do 50 soba.

foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.