Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Love International festival otvorit će sezonu partijanja na lokaciji Garden Tisno 28. lipnja. Tijekom tjedan dana partijaneri iz cijelog svijeta uživat će na festivalu s kojim je i proteklog ljeta započeo glazbeni hedonizam u Tisnom, a organizatori su objavili i prvi line up.

Begin, Ben UFO, Call Super, Craig Richards, DJ Nature, Eric Duncan, Felix Dickinson, Gideön, Honey Dijon, Honey Soundsystem, Horse Meat Disco, Jazzanova, Leon Vynehall, Linkwood, Mood II Swing, Optimo, Palms Trax, Paranoid London, The Black Madonna i Tim Sweeney, prvi su poznati izvođači drugog izdanja Love International festivala u Tisnom.

14713629_1361310553892875_4438937263563228413_n

Druga imena naknadno će biti objavljena, a više informacija o festivalu i ulaznicama možete pročitati na stranicama Love Internationala.

Nakon 10 godina ‘stanovanja’ Garden festivala u Tisnom, proteklog ga je ljeta po prvi put zamijenio Love International. Na jednom od ukupno sedam festivala partijalo je oko 15 tisuća gostiju iz cijelog svijeta, a početkom rujna Općina Tisno potpisala je s organizatorima The Gardena produljenje ugovora o suradnji na idućih pet godina.

Kako je bilo na Love Internationalu 2016. pogledajte u videu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.