Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Investitori, tvrtka Riva Sunce, vlasništvo Ante Mioča i Zorana Popovića očekuju da će za najviše tri tjedna početi rušenje zgrade bivše Revije na šibenskoj obali, uz hotel Krku u kojoj je jučer poslijepodne izbio požar. Na tom mjestu, za godinu dana bit će izgrađen hotel s četiri zvjezdice u kojem će biti 43 dvokrevetne, dvije jednokrevetne i pet apartmana s bazenima te ostalim sadržajima.

– Požar su vjerojatno izazvali huligani koji kroz raspadajuća vrata i prozore ulaze u derutnu zgradu i nije ni čudo što se to dogodilo. Mi smo pri kraju prikupljanja dokumentacije potrebne za rušenje tog objekta i vjerujemo da ćemo moći početi za najkasnije tri tjedna, kazao nam je Ante Mioč, jedan od investitora koji su prošli mukotrpan put da bi konačno mogli početi s radovima.

11

Prema njihovim planovima, ruševina na šibenskoj rivi postat će hotel na šest katova, odnosno imat će prizemlje i pet etaža. U izgradnju i opremanje bit će uloženo oko 4,5 milijuna eura.

– Dobili smo kredit Hrvatske banke za obnovu i razvitak i nakon svih teškoća s birokracijom, mislim da više neće biti nikakvih prepreka i da ćemo uspjeti izgraditi hotel kakav Šibenik zaslužuje u tom dijelu grada. Zadnja etaža bit će uvučena, a uz sobe, bit će izgrađen i wellnes centar sa saunom te jedan manji bazen za sve ostale goste jer oni koji su apartmanima imat će svoj bazen. Usto, objekt će imati restoran i bar, kazao je Mioč uvjeren da će sve biti gotovo za najkasnije godinu dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.