Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Orkansko jugo koje od jučer puše diljem Dalmacije, uzrokuje probleme vlasnicima brodica. Mnogi su stoga pohitali privezati ih i okrenuti ‘niz vjetar’, no jedna je pasara ipak nastradala u Brodarici.

Brodarica je inače na udaru jakog juga, stoga ni ne čudi da u tim trenutcima natrada pokoja brodica.

Iz Županijskog centra 112 kažu kako dosad nisu imali dojava građana o značajnijim problemima uzrokovanim olujnim vjetrom.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo i Otočac te na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Kikovica. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i dijelu Hrvatskog primorja, a ima je i na autocestama A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica te A7 GP Rupa-Diračje.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski od kiše u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni. Vozačima iz Hrvatskog autokluba savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.