Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Večeras vas, u sklopu Noći kazališta, očekuje bogat program u HNK u Šibeniku. U 19 sati u foajeu Kazališta nastupit će sopranistica Tea Slavica, uz pratnju Ane Lucić na klaviru. Ulaz je besplatan.

U 20 sati u Kazalištu gotuje predstava Aplauz Teatra, Bračni (S)provod redatelja Ivana Đuričića. U predstavi igraju Slavko Slobin i Lana Blaće, a ulaznica je simboličnih 30 kuna.

U atriju HNK u Šibeniku u 21.30 šibenski cover band ‘The Living Room’ održat će koncert, a ulaz je besplatan.

Jedinstvena je ovo prilika da građani uživaju u kulturnom programu i pogledaju glavnu predstavu u pola cijene, a valja naglasiti kako se Noć kazališta održava istovremeno u 11 europskih država – Hrvatskoj, Slovačkoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Austriji i Mađarskoj, Češka, Bugarska i Belgija, svake godine treće subote u studenom.

noc-kazalista

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.